Величанствен пројекат – ево шта се све гради на подручју Овчар Бање и колико кошта у динар 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Величанствен пројекат – ево шта се све гради на подручју Овчар Бање и колико кошта у динар
Trenutno na sajtu: 322       |       Podeli:
06.03.2023 | 7 коментар(а)



Министарство грађевинарства , инфраструктуре и саобраћаја у скалду са законом пре пет дана ( 1 марта 2023.) године донела је одлуку

 о суфинансирању инфраструктурних пројеката на територији Овчарско – кабларске клисуре.

Овом одлуком усвојен је извештај  о спроведеном поступку за доделу буџетских средстава ради финансирања развојних пројеката а које је поднела стручна комисија..

На основу листе вредновања  и рангирања  пријава на јавном позиву Град Чачак  добио је средства за финансирање следећих радова и то:

-Изградња објекта Видиковац на Каблару   71.165.520,00 динара

-Паретерно уређење  језгра Овчар Бање    3.764,480,00 динара

-Капија добродошлице  на улазу у Овчарско Кабларску клисуру    27.550,000

- Рекоснструкција саобраћајнице са одмаралиштима и бициклистичком стазом, путни правац Лучани,(Дљин)  са изградњом путног моста на постојећој траси  100,000,000, 00   динара

- Стаза на десној обали језера Међувршје  32.000 000,00  динара

Све укупно овим пројектом на подручије Овчар Бање са наведеним ставкама и видиковцем коштаће 235.000,000,00 милиона динара  или 1,991,525, милиона еура.

,,Ово је величанствен пример улагања у наш Град и општину. Држава је показала колико је добронамерна и спремна да уложи у наш крај  који ће након овога постати бастион туризма. Срећан сам због целог краја, због кабларских села и српске свете горе који ће са овим  пројектом одредити будућност туризма у овом делу дрђаве“ каже градоначелник Чачка Милун Тодоровић.

Иначе веома брзо очекује се и градња канализације  у самом насељеном делу Бање чија реализација се очекује већ ове године.

ГСЗ




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Veličanstven projekat evo šta se sve gradi na području Ovčar banje koliko košta u dinar

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (7)

  • Banjac

    Sve ovo je nista bez RH centra samo to moze da ozivi Banju . Kad nesto uradis to treba da i odrzavas a ko to radi ?
  • Kablarac Karanci

    Bravo bravo bravo. Da li je sad sramota ove lažove što su trovali narod da vidikovac košta 2 m evra, da se krade, ovo ono !! Sram vas bilo, i onog pečurkaša iz Ljubića što nas potrova sa smradom u sred naselja a sad glumi ekologa! Mitroviću imaš li obraza !?
  • Radiša

    Onaj veseli Ozon napisao da su oni zaslužni za most . Kad ono pročitali u projektu pa vele ne zna niko da ispadnu junaci ! Ahahahaha. Jao brate mili kakve su to vucixatixe
  • Čakaran

    Pa ovi su vikali dva milona samo za vidikovac, kad ono najmanje za njega! Ko je sad lagao ???
  • Hoštapleri

    OVO JE ČISTA LAŽ, ZA MOST JE ZASLUŽAN OZON I NOVA S Sad pročitah kod njih, kakva država kakav Milun ! :) :) :) Jao majko mila kakvi su to hoxštxpleri i lažxxvi
  • ene

    https://www.ozonpress.net/hronika/zahvaljujuci-ozonpressu-i-tv-nova-ovcar-banja-dobija-most/
  • Pošteno

    E vala ako ovo bude kapa dole.
  • Фантастика

    Сјајно, браво за државу, свака част Милуне ! Ово смо могли да сањамо. Да ли је сад срамота оног Митровића са Каблара, једини од њих 27 каблараца је против овога.



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.500.247 посета
    Тренутно на сајту: 322 посетилац(a)